Землетрус В Маняві / Cvk Vidmovilas Zareyestruvati Virastyuka Narodnim Deputatom Galichina : Нагадаємо, що 4 червня незначний землетрус стався поблизу села маняви.

Нагадаємо, що 4 червня незначний землетрус стався поблизу села маняви. Осередок поштовхів зафіксували у селі манява богородчанського . У карпатах 4 червня 2021 близько 14:00 стався землетрус магнітудою 2. Перед цим схожий випадок виявили поблизу села манява богородчанського району . У карпатах 4 червня близько 14:00 стався землетрус магнітудою близько 2.

За словами місцевих мешканців, струсонуло пізно увечері. Manyava Archives Galickij Korespondent
Manyava Archives Galickij Korespondent from gk-press.if.ua
Вчора у селі манява богородчанського району вимірювальними приладами сейсмічної станції карпатського регіону зафіксовано підземний поштовх . За словами місцевих мешканців, струсонуло пізно увечері. В селі манява богородчанського району спеціалісти зафіксували підземний поштовх магнітудою близько 2 балів. У карпатах 4 червня 2021 близько 14:00 стався землетрус магнітудою 2. Землетрус особливо відчули мешканці багатоповерхівок. Осередок поштовхів зафіксували у селі манява богородчанського . Ще один землетрус в карпатах зафіксували 4 червня. Землетрус магнітудою 5,8 балів за шкалою ріхтера було зареєстровано на півдні узбережжя.

У карпатах 4 червня 2021 близько 14:00 стався землетрус магнітудою 2.

Землетрус особливо відчули мешканці багатоповерхівок. Землетрус магнітудою 5,8 балів за шкалою ріхтера було зареєстровано на півдні узбережжя. Ще один землетрус в карпатах зафіксували 4 червня. Осередок поштовхів зафіксували у селі манява богородчанського району . Нагадаємо, що 4 червня незначний землетрус стався поблизу села маняви. Перед цим схожий випадок виявили поблизу села манява богородчанського району . Вчора у селі манява богородчанського району вимірювальними приладами сейсмічної станції карпатського регіону зафіксовано підземний поштовх . Приєднуйтесь до нашого каналу в телеграмі та сторінки у фейсбуці, . У карпатах 4 червня 2021 близько 14:00 стався землетрус магнітудою 2. У карпатах 4 червня близько 14:00 стався землетрус магнітудою близько 2. У неділю, 19 вересня, у донецькій області стався землетрус. В селі манява богородчанського району спеціалісти зафіксували підземний поштовх магнітудою близько 2 балів. Осередок поштовхів зафіксували у селі манява богородчанського .

Осередок поштовхів зафіксували у селі манява богородчанського району . У карпатах 4 червня 2021 близько 14:00 стався землетрус магнітудою 2. Вчора у селі манява богородчанського району вимірювальними приладами сейсмічної станції карпатського регіону зафіксовано підземний поштовх . Землетрус магнітудою 5,8 балів за шкалою ріхтера було зареєстровано на півдні узбережжя. Осередок поштовхів зафіксували у селі манява богородчанського .

Осередок поштовхів зафіксували у селі манява богородчанського району . E99uqldhcztlrm
E99uqldhcztlrm from images.unian.net
Ще один землетрус в карпатах зафіксували 4 червня. У неділю, 19 вересня, у донецькій області стався землетрус. За словами місцевих мешканців, струсонуло пізно увечері. Осередок поштовхів зафіксували у селі манява богородчанського району . Приєднуйтесь до нашого каналу в телеграмі та сторінки у фейсбуці, . У карпатах 4 червня близько 14:00 стався землетрус магнітудою близько 2. Землетрус особливо відчули мешканці багатоповерхівок. Вчора у селі манява богородчанського району вимірювальними приладами сейсмічної станції карпатського регіону зафіксовано підземний поштовх .

У карпатах 4 червня 2021 близько 14:00 стався землетрус магнітудою 2.

Землетрус особливо відчули мешканці багатоповерхівок. Осередок поштовхів зафіксували у селі манява богородчанського району . Ще один землетрус в карпатах зафіксували 4 червня. У неділю, 19 вересня, у донецькій області стався землетрус. В селі манява богородчанського району спеціалісти зафіксували підземний поштовх магнітудою близько 2 балів. Перед цим схожий випадок виявили поблизу села манява богородчанського району . Приєднуйтесь до нашого каналу в телеграмі та сторінки у фейсбуці, . У карпатах 4 червня 2021 близько 14:00 стався землетрус магнітудою 2. У карпатах 4 червня близько 14:00 стався землетрус магнітудою близько 2. Осередок поштовхів зафіксували у селі манява богородчанського . Нагадаємо, що 4 червня незначний землетрус стався поблизу села маняви. Вчора у селі манява богородчанського району вимірювальними приладами сейсмічної станції карпатського регіону зафіксовано підземний поштовх . Землетрус магнітудою 5,8 балів за шкалою ріхтера було зареєстровано на півдні узбережжя.

Землетрус магнітудою 5,8 балів за шкалою ріхтера було зареєстровано на півдні узбережжя. У карпатах 4 червня 2021 близько 14:00 стався землетрус магнітудою 2. Осередок поштовхів зафіксували у селі манява богородчанського . У неділю, 19 вересня, у донецькій області стався землетрус. Вчора у селі манява богородчанського району вимірювальними приладами сейсмічної станції карпатського регіону зафіксовано підземний поштовх .

У карпатах 4 червня близько 14:00 стався землетрус магнітудою близько 2. Lchmyctlkx6onm
Lchmyctlkx6onm from ua.news
У карпатах 4 червня близько 14:00 стався землетрус магнітудою близько 2. Приєднуйтесь до нашого каналу в телеграмі та сторінки у фейсбуці, . В селі манява богородчанського району спеціалісти зафіксували підземний поштовх магнітудою близько 2 балів. Нагадаємо, що 4 червня незначний землетрус стався поблизу села маняви. Осередок поштовхів зафіксували у селі манява богородчанського . У неділю, 19 вересня, у донецькій області стався землетрус. Осередок поштовхів зафіксували у селі манява богородчанського району . За словами місцевих мешканців, струсонуло пізно увечері.

Осередок поштовхів зафіксували у селі манява богородчанського району .

У карпатах 4 червня близько 14:00 стався землетрус магнітудою близько 2. За словами місцевих мешканців, струсонуло пізно увечері. Нагадаємо, що 4 червня незначний землетрус стався поблизу села маняви. У карпатах 4 червня 2021 близько 14:00 стався землетрус магнітудою 2. Землетрус магнітудою 5,8 балів за шкалою ріхтера було зареєстровано на півдні узбережжя. Осередок поштовхів зафіксували у селі манява богородчанського району . Приєднуйтесь до нашого каналу в телеграмі та сторінки у фейсбуці, . В селі манява богородчанського району спеціалісти зафіксували підземний поштовх магнітудою близько 2 балів. Землетрус особливо відчули мешканці багатоповерхівок. Вчора у селі манява богородчанського району вимірювальними приладами сейсмічної станції карпатського регіону зафіксовано підземний поштовх . Перед цим схожий випадок виявили поблизу села манява богородчанського району . Ще один землетрус в карпатах зафіксували 4 червня. У неділю, 19 вересня, у донецькій області стався землетрус.

Землетрус В Маняві / Cvk Vidmovilas Zareyestruvati Virastyuka Narodnim Deputatom Galichina : Нагадаємо, що 4 червня незначний землетрус стався поблизу села маняви.. Осередок поштовхів зафіксували у селі манява богородчанського району . Землетрус особливо відчули мешканці багатоповерхівок. Землетрус магнітудою 5,8 балів за шкалою ріхтера було зареєстровано на півдні узбережжя. Перед цим схожий випадок виявили поблизу села манява богородчанського району . Ще один землетрус в карпатах зафіксували 4 червня.